7.800 RSD

ADAKTAR SIVO BRAON PIGMENT AB05

PIGMENTI

Adaktar pigmenti za mikropigmentaciju obrva su apsolutno neosporno najbolji izbor na tržištu. Njihova jedinstvena formulacija postavlja standarde kvaliteta i izdržljivosti. Naše boje za mikropigmentaciju su posebno formulisane za profesionalnu upotrebu i prilagođene su svim tonovima dlake i boji tena. Ovo omogućava stručnjacima u industriji mikropigmentacije da postignu besprekorne rezultate koji se idealno uklapaju u jedinstvenu lepotu svakog klijenta.

Takodje smo se pobrinuli da napravimo savrsene korektivne boje sa kojima cete moci da ozivite ili pak ispravite vec postojci rad. Njima efikasno mozete neutralisati neželjene tonove na koži koji mogu nastati usled oksidacije boje od prethodnog rada. Adaktar pigmenti sadrže visoku koncentraciju organskih pigmenata kako bi se postigla maksimalna efikasnost zarastanja, sa izuzetno visokim procentom zadržavanja i prirodnom integracijom boje tokom procesa zarastanja, obezbeđujući izvanredne rezultate.

- +
Tagovi:

Ovaj pigment je namenjen svim crnkama i tamnijim osobama sa hladnim podtonom. Pruža autentičnu boju koja ostaje nepormenjena na koži tokom vremena.