Braničevska 7, Beograd
060 4206006
Braničevska 7, Beograd
060 4206006

ALIS HAIR AKADEMIJA

Alis Hair Akademija

Naša strast prema lepoti i negovanju kose je ono što nas pokreće, i radujemo se što ćemo vas uputiti na putovanje ka savršenom izgledu. Naša misija je da vam pružimo nezaboravno iskustvo koje će vas podići na svetski nivo. Naš tim stručnih svetskih edukatora, stilista i kolor eksperata je tu da vam ponudi najnovije trendove u svetu negovanja kose.

Alis Hair salon takođe pruža profesionalne edukacije odobrene od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, sa licenciranim i tehnički obučenim instruktorima, prilagođene vašim specifičnim potrebama. Bez obzira da li želite unaprediti svoje veštine ili osvojiti svet frizerske umetnosti, Alis Hair je vaša destinacija za vrhunsku negu kose i profesionalno usavršavanje.

OSNOVNA OBUKA
Osnovna obuka frizera koju nudimo je pažljivo osmišljen program koji obuhvata sve ključne aspekte frizerske veštine. Kroz teorijsko znanje i praktične vežbe, naši polaznici stiču temeljne veštine sečenja, oblikovanja, bojenja i stilizovanja kose. Osim toga, pružamo im duboko razumevanje higijenskih i profesionalnih standarda u frizerstvu, kao i veštine komunikacije s klijentima.
OBUKA ZA NADOGRADNJU
Pružamo sveobuhvatno iskustvo koje će vas uvesti u svet ekstenzija kose. Naš program pažljivo vodi polaznike kroz aspekte nadogradnje, počevši od pravilnog izbora metode, kao i ekstenzija za različite tipove kose, pa sve do savladavanja veština postavljanja ekstenzija na modelu. Osim toga, naučićete kako treba održavati nadogradjenu kosu tako da ostane dugotrajna i besprekorno lepa. Naša stručna ekipa instruktora je tu da vam pruži svu potrebnu podršku, veštine i znanje kako biste postali uspešan stručnjak u svetu nadogradnje kose.
OBUKA ZA KERATIN
Alis Hair Academy vam nudi mogucnost da postanete majstor keratinskog ispravljanja i uvijanja kose - jedne od najtraženijih usluga u svetu frizerske industrije. Naša stručna obuka je dizajnirana da vam pruži svo potrebno znanje i veštine kako biste postali ekspert u ovim tehnikama. Sa našim iskusnim instruktorima i praktičnim pristupom učenju, garantujemo da ćete biti spremni da pružite vrhunske usluge koja će zadovoljiti vase klijente.