NEW TREND COSMETICS
"MICROPIGMENTATION"
ADAKTAR BROWS

Edukacije u oblasti mikropigmentacije odvijaju se u nasim, ADAKTAR, prostorijama. Svim polaznicima obezbedjujemo produzeni vikend uvoda u svet estetike. Casovi teorije, kao i praktican deo upoznavanja sa

aparaturom i propratnom opremom, osposobljavaju Vas za susretanje sa revolucionarnom tehnikom aplikovanja pigmenta, u dodiru sa prirodnom kozom. Nudimo mogucnosti grupne i individualne obuke.

Program edukacije se sastoji iz 3. dela

01

Teorijski deo

Prvog dana predavanja, uvodimo Vas u svet estetike. Upoznavanje sa tipovima kože, osnovnom teorijom boja i mikropigmentacijom kao savremenom tehnikom, obezbediće Vam neophodno znanje za dalji razvoj.

02

Prakticni deo

Dolazite u dodir sa opremom za rad i približavate se samom procesu izrade odgovarajućih formi za određene fizionomije lica. Pre svega, omogućavamo Vam rad na veštačkoj koži, kako biste stekli osećaj za aparaturu kojom ćete kasnije rukovati.

03

Polaganje

Sprovodite u delo sve što ste prethodno usvojili kao naučeno. Pod našim nadzorom stvarate svoj prvi rad, a svaki uspešno realizovan biva zvanično odobren setifikatom i paketom neophodne opreme za dalji rad.

Masteri koji Vas obučavaju

Adam Adaktar

THE GOD OF EYEBROWS

Angela Adaktar

ADAKTAR MASTER

Tamara Korac

ADAKTAR MASTER

NAŠI PARTNERI

Za sve dodatne info, pozvati na
060 / 420 60 06