162.000 RSD

ADAKTAR SET 4 – MAŠINICA + STRUJNO NAPAJANJE

Adaktar Gods mašinicaSTRUJNO NAPAJANJE

Adaktar masinica za mikropigmentaciju  je rezultat pažljivog rada i iskustva Adama Adaktara, lidera u industriji mikropigmentacije.Nakon dugog niza godina testiranja različitih modela mašinica, Adam je stvorio svoju jedinstvenu verziju kako bi zadovoljio svoje specifične potrebe i otvorio nove mogućnosti za sve umetnike mikropigmentacije.

Njen dizajn odlikuje se korišćenjem najkvalitetnijeg aluminijuma u zlatnoj boji, što je čini ne samo funkcionalnom, već i estetski privlačnom. Ona se ističe po dvostrukoj jačini u poređenju s mnogim drugim modelima na tržištu, pružajući neuporedivu preciznost i snagu tokom rada. Ova karakteristika umanjuje rizik od grešaka tokom primene.

Koristeći Adaktar mašinicu u kombinaciji sa Adaktar GOD S kertridžem, garantujemo da će koža lako i efikasno primiti pigment bez oštećenja. Ovaj set umanjuje odgovornost umetnika, jer je dizajniran da omogući čvrste i meke ubode iglom. Preporučeni motor za rad je 3.0, ali mašinica je kompatibilna i sa drugim motorima. Osim toga, mašinica ima univerzalni ulaz, što je dodatna fleksibilnost koja je na raspolaganju umetnicima.

Uz sve ove karakteristike, Adaktar masinica za mikropigmentaciju se smatra najboljom na tržištu i pravi je izbor za sve umetnike mikropigmentacije koji teže savršenim rezultatima

- +